Brodyr & Design

 

Brodyr:

Hos oss kan Ni brodera allt från enkla namnbrodyrer till speciella företagsloggor. Egen brodyrmaskin och brodyrkortsprogram gör det möjligt att kostnads effektivt brodera såväl enstaka plagg som större kvantiteter. Vi broderar på Era egna medhavda plagg eller hjälper Er att via våra marknadsledande leverantörer finna lämpliga plagg/produkter.

 

Profilplagg:

Vi erbjuder plagg och produkter från de marknadsledande leverantörer. Bara att kika in på deras olika hemsidor för att få lite ideér om vad Vi har att erbjuda Er.www.newwave.se allt från t-shirts till snyggare skjortor och jackor www.sandryds.se snyggt både till herr, junior och dam www.dochj.se fina prylar till hemmet www.topcollection.se presentreklam www.matterhorn.se stort utbud jackor, regnställ fleece mm www.sagaform.se mfl. presentreklam.

 

Specialsömnad:

Era önskemål kan Vi sy upp produkter åt Er. Allt från avancerad brudklänning till hundtäcken och gardiner. Vill Ni skapa en egen kollektion kan vi hjälpa Er med allt från mönster till produktion. Vi har kontakter med tillverkare i Indien, Kina, Grekland.

 

 


Dagisplats

Ni lämnar Er hund till oss enkelt och smidigt mellan 06.30 och ca 09:00 på morgonen. Er hund får då en bra fm promenad och en em promenad. Utfodring sker 08.30 , 11.45. samt 15.00. övriga tider mot tillägg. Välkommen!

Se mer »

Brodyr & Design

Hos oss kan Ni brodera allt från enkla namnbrodyrer till speciella företagsloggor. Egen brodyrmaskin och brodyrkortsprogram gör det möjligt att kostnads effektivt brodera såväl enstaka plagg som större kvantiteter.

Se mer »

Tävlingsstall

Rebecca är en tuff härlig tjej med siktet inställt på framgång. Hon älskar höga hinder och rider med finess. Som 22 åring har hon många fina placeringar och fler lär det bli. Hon tar även in andras hästar för träning och tävling.

Se mer »

Kontakta oss

Vi har små mysiga hunddagis där Vi sätter hundarnas behov i centrum. Erfaren personal har kontakt med hundarna hela dagarna. Vi eftersträvar en lugn och trivsam miljö. Hör av dig till oss för att veta mer.

Se mer »