Hundagis Uppsala

Susanne Ekstedt: Uppvuxen med hundar av olika raser, föll för fasterns labrador i tonåren. Har sedan -80 talet fött upp och tävlat olika grenar med dessa underbara sammarbetsvilliga varelser. Goare gladare hundar får man leta efter. "sammarbete i grupp" är ledordet i min hundhållning". Administratör och ansvarig.

 

Rebecca: Uppvuxen med labradorer. Tävlingsryttare i hoppning, som har en väldigt klar ledarroll såväl i stallet som med hundarna. Får hundarna att göra circuskonster utan muta.

 

Mathias: Uppvuxen med labradorer. En riktig "god" hundvän då han mutat de flesta av våra labradorer och får dem att lyda väldigt bra. Den som lättast faller för rådjurögonen och ger den där extra promenaden, klappen och lekstunden. Ekonomi.

 

Ulrica Holmstedt: Uppvuxen med olika hund raser och en riktig djurvän. Hennes första egna hund , glada labradoren Freke jobbar här med morfar Hubbe. Ulrica är den som ansvarar för övervakningen av hundarna och den som Ni oftast träffar vid hämtning.

 

Kalle Zettergren: Utbildad målare som trivs bättre med hundar och arbetar heltid här hos oss. Sköter om såväl hundarna som det som behöver fixas i lokalen.

 

Emelie Hellman: Hundtjej som brinner för hndarna och arbetar deltid med hundarna. Lång erfarenhet av hundar i grupp.

 

André Vallin: Utbildad elektriker som brinner för hundar och har tagit chansen att utbilda sig till hundskötare för att jobba med det han tycker är bäst.

 

Hubbe: En riktig "labrador".God glad och passar ihop med de flesta hundar (även hanar). Den som med trygg och stabilt psyke leder flocken på ett harmoniskt sätt, utan att skapa konflikter. Är trygg i sin roll, avelshane och säker i sin rang, han vet att matte bestämmer. Har gått i pension och bor med Rebecca på hästgården.

 

Freke: Hubbes barnbarn jobbar sedan september-11.

 

Diddi och Inka: Susannes senaste labradorer som finns på dagis om dagarna. Två unga damer med hyss som hör åldern till.

 


Dagisplats

Ni lämnar Er hund till oss enkelt och smidigt mellan 06.30 och ca 09:00 på morgonen. Er hund får då en bra fm promenad och en em promenad. Utfodring sker 08.30 , 11.45. samt 15.00. övriga tider mot tillägg. Välkommen!

Se mer »

Brodyr & Design

Hos oss kan Ni brodera allt från enkla namnbrodyrer till speciella företagsloggor. Egen brodyrmaskin och brodyrkortsprogram gör det möjligt att kostnads effektivt brodera såväl enstaka plagg som större kvantiteter.

Se mer »

Tävlingsstall

Rebecca är en tuff härlig tjej med siktet inställt på framgång. Hon älskar höga hinder och rider med finess. Som 22 åring har hon många fina placeringar och fler lär det bli. Hon tar även in andras hästar för träning och tävling.

Se mer »

Kontakta oss

Vi har små mysiga hunddagis där Vi sätter hundarnas behov i centrum. Erfaren personal har kontakt med hundarna hela dagarna. Vi eftersträvar en lugn och trivsam miljö. Hör av dig till oss för att veta mer.

Se mer »