Medarbetare

Susanne Ekstedt: Uppvuxen med hundar av olika raser, föll för fasterns labrador i tonåren. Har sedan -80 talet fött upp och tävlat olika grenar med dessa underbara sammarbetsvilliga varelser. Goare gladare hundar får man leta efter. "sammarbete i grupp" är ledordet i min hundhållning". Personal och hundansvarig.

 

Rebecca: Uppvuxen med labradorer. Tävlingsryttare i hoppning, som har en väldigt klar ledarroll såväl i stallet som med hundarna. Får hundarna att göra circuskonster utan muta.

 

Mathias: Uppvuxen med labradorer. En riktig "god" hundvän då han mutat de flesta av våra labradorer och får dem att lyda väldigt bra. Den som lättast faller för rådjurögonen och ger den där extra promenaden, klappen och lekstunden. Ekonomi.

 

Paula Andersson. Utbildad hundskötare.

 

Petra Sandelias: Hästutbildad som nu flitigt tränar egna labradoren Tussi. Jobbat  här sen 2015

 

André Vallin: Utbildad elektriker som brinner för hundar och har tagit chansen att utbilda sig till hundskötare för att jobba med det han tycker är bäst. Jobbat sen 2013

 

Joanna Gornic:Hundskötare utbildad på Jälla. Tidigare jobbat på flera hunddagis och anställd hos oss 2016

 

Linda Olsson:Utbildad allmänlydnadsinstruktör hos Svenska Brukshundklubben. Hon tränar lydnad,rallylydnad och spår, förnärvarande tävlar hon inte aktivt, men har tävlat i lydnad och rallylydnad. Senast har hon "nosat" på apportering. 

 

Sandra Wenell: Föerståndare och utbildad på Jällaskolan i Uppsala.Sandra har med sin Tristan på jobbet. Courtränare.Jobbat sedan 2015

Med glädje kan Vi konstatera att Vi lyckats hitta väldigt duktiga hundkunniga medarbetare även i Västerås.

 

 

Anders Lövstav: Anders jobbar som hundskötare ochkommer från vårt dagis i Uppsala där han arbetat flera år. Hundpromeneder, utfodring. Anders är ägare till en Danks-Svensk gårdshund, Cola som glatt leker här på dagis. Jobbat hos oss sedan 2011.

 

Christina Björklund: Hundskötare med stort hundintresse och en Inga Amstaff. Courtränare.Jobbat hos oss sedan 2014.

 

Leila Sjögren: Tidigare arbetat på Silverjyckens hunddagis, har egna väluppfostrade Wolf. Jobbat hoss oss sedan 2015

 

Joanna Gornic:Hundskötare utbildad på Jälla. Tidigare jobbat på flera hunddagis och anställd hos oss 2016

I  Sala hittar du följande personer:

 

Diana Törnblom: Hundskötare som varit hos oss sedan 2013. Tidigare Silverjycken.

 

Linnéa Grahn: Hundskötare och en ordningssam djurvän. Jobbt hos oss sen 2015. 

 

Ron Sherrington: Vår engelskman med förkärlek för stora hundar!Jobbat hos oss sedan 2014

 

 


Dagisplats

Ni lämnar Er hund till oss enkelt och smidigt mellan 06.30 och ca 09:00 på morgonen. Er hund får då en bra fm promenad och en em promenad. Utfodring sker 08.30 , 11.45. samt 15.00. övriga tider mot tillägg. Välkommen!

Se mer »

Brodyr & Design

Hos oss kan Ni brodera allt från enkla namnbrodyrer till speciella företagsloggor. Egen brodyrmaskin och brodyrkortsprogram gör det möjligt att kostnads effektivt brodera såväl enstaka plagg som större kvantiteter.

Se mer »

Tävlingsstall

Rebecca är en tuff härlig tjej med siktet inställt på framgång. Hon älskar höga hinder och rider med finess. Som 22 åring har hon många fina placeringar och fler lär det bli. Hon tar även in andras hästar för träning och tävling.

Se mer »

Kontakta oss

Vi har små mysiga hunddagis där Vi sätter hundarnas behov i centrum. Erfaren personal har kontakt med hundarna hela dagarna. Vi eftersträvar en lugn och trivsam miljö. Hör av dig till oss för att veta mer.

Se mer »